Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Au gasit un obuz in cartierul Militari

Au gasit un obuz in cartierul Militari

Autor:

Un apel prin care se anunta descoperirea unui obiect metalic, ce pare a fi un proiectil periculos, a pus pe jar responabilii din randul municipalitatii.

 

obuz 350x218 Au gasit un obuz in cartierul Militari

foto arhiva

Obiectul cu pricina, despre care se crede ca ar fi un obuz neexlodat, a fost gasit marti dupa-amiaza, de cativa muncitori care lucrau la o retea de apa, in sectorul 6, mai precis in cartierul bucurestean Militari, din cate anunta televiziunile de stiri. Realizand riscul la care se expun, oamenii nu au stat pe ganduri si au pus mana pe telefon, alertand autoritatile.

La fata locului s-au deplasat rapid politistii, care au izolat perimetrul, pentru a impiedica accesul altor persoane decat cele specializare in interventii de asemenea natura.


1 Comentariu la Au gasit un obuz in cartierul Militari

  1. Gya Lee

    Oportunitate foarte buna pentru anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: georgiana.dragan91@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!