AcasăNewsAu castigat in justitie dreptul de a-si da fiul afara din casa

Au castigat in justitie dreptul de a-si da fiul afara din casa

Michael Rotondo, left, sits during an eviction proceeding in Syracuse, N.Y., brought by his parents, Mark and Christina, of Camillus. The two parents confer with their lawyer, Anthony Adorante, in the court gallery behind. Rotondo told the judge Tuesday, May 22, 2018, he knows his parents want him out of their Camillus home, near Syracuse. But he argued he’s entitled to six months more time. (Douglass Dowty /The Syracuse Newspapers via AP)

Un cuplu care locuieste in nordul  statului New York a castigat in instanta dreptul de a-si obliga fiul, in varsta de 30 de ani, sa paraseasca domiciliul familiei, pe motiv ca traieste in continuare pe banii lor si in casa parinteasca, desi ei s-au oferit sa il ajute, inclusiv cu bani, pentru a se muta la casa lui.

<span style=font size 160pt font family Myriad Prosans serif>Pentru ca are 30 de ani traieste pe banii lor si nu vrea sa munceasca<span>

Dupa ce fiul lor, Michael, a ignorat cinci scrisori de evacuare din locuinta familiei din orasul Camillus, situat la aproximativ 420 de kilometri nord-vest de Manhattan, Mark si Christina Rotondo l-au actionat in judecata la Curtea Suprema a comitatului Onondaga. Michael Rotondo a sustinut ca nu i s-a dat o instiintare in timp util ca trebuie sa plece din casa parinteasca, dar judecatorul Donald Greenwood a hotarat ca  trebuie sa paraseasca locuinta, iar serviciile sociale sa investigheze cazul. Parintii i-au oferit lui Michael 1100 si i-au spus ca trebuie sa-si caute un job: „Sunt locuri de munca disponibile chiar si pentru cei ca tine, care nu au experienta de lucru. Ia-ti o slujba! Va trebui sa muncesti!” La sedinta de judecata nu a fost mentionat un termen limita pentru punerea in aplicare a ordinului de evacuare, insa Michael le-a spus reporterilor ca vrea sa faca apel impotriva deciziei. Cazul familiei Rotondo va ajunge la Curtea Suprema la finalul acestei luni, cu putin inainte inainte ca fiul lor sa implineasca 31 de ani.

author avatar
Bogdan Borcea
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger