AcasăNewsAu aparut si “pansexualii!”

Au aparut si “pansexualii!”

Janelle Monae a jucat in "Moonlight", premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film in 2017

Cantareata americana Janelle Monae a afirmat intr-un interviu publicat de revista Rolling Stone ca este pansexuala, iar anuntul ei a propulsat acest termen in fruntea cautarilor online efectuate de internautii din Statele Unite.

Janelle Monae a jucat in Moonlight premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film in 2017

Mult timp ambigua in legatura cu sexualitatea ei, vedeta americana – cantareata si actrita – a acordat acest interviu cu o zi inainte de lansarea noului sau album. Cantareata afirma ca s-a considerat initial bisexuala, intrucat a avut relatii atat cu barbati, cat si cu femei. „Mai tarziu, insa, am citit despre pansexualitate si mi-am spus: “Acestea sunt lucruri cu care si eu ma identific. Sunt deschisa in fata posibilitatii de a invata mai multe lucruri despre cine sunt”, a adaugat vedeta americana. Pe motorul de cautare Google, „pansexual”, „definitia pansexualitatii” si „Janelle Monae” figureaza in topul 5 al celor mai numeroase cautari online realizate joi in Statele Unite. Potrivit dictionarului online Merriam-Webster, cautarile aferente cuvantului „pansexual” au crescut pe site-ul sau cu 11.000%. O persoana pansexuala se caracterizeaza prin dorinta sexuala si atractie fizica fata de toti oamenii, fara sa tina cont de sexul sau genul acestora, precizeaza autorii dictionarului mentionat.

Janelle Monae nu este primul artist din lume care a adoptat acest termen. Intr-un interviu din 2015, cantareata pop Miley Cyrus s-a declarat o persoana pansexuala.

author avatar
Catalin Dumitrescu
9.096 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oare ce gen mai e in lume in afara de genul feminin si genul masculin? Probabil nehotarat pana te maturizezi in gen si devii adult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger