AcasăNewsAu aparut noi imagini in cazul accidentului patronului Hexi Pharma (VIDEO)

Au aparut noi imagini in cazul accidentului patronului Hexi Pharma (VIDEO)

La aproape doua sapatamani de la accidentul in care a fost implicata masina in care se afla afaceristul care patrona Hexi Pharma au aparut noi imagini in acest caz.

Este vorba despre o inregistrare publicata de expresuldebuftea.ro, mai precis despre imagini surprinse cu o camera aflata pe bordul unui autoturism care trecea prin zona in care avusese loc eventimentul rutier in urma caruia, din cate s-a confirmat, marti, din directia Parchetului General, a murit Dan Condrea.

Filmul, descris drept „primele imagini de la accidentul lui Condrea”, surprinde intr-o prima faza momentul in care masinile care se afla pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca isi fac loc printre resturile autoturismului implicat in accident, care apare, la un moment dat, surprins pe inregistrarea respectiva rasturnat pe camp. La fata locului ajunsese deja o masina de politie, cu doi agenti, care la momentul acela ghidau participantii la trafic. Totodata, se vede ca in perimeturl respectiv erau mai multi martori, fata de cei doi anuntati initil- soferita care a sunat la 112 si biciclistul.

De asemenea, sunt surprinse si imagini cu momentul in care este ridicata epava autovehiculului, dar si cu femeile care s-au grabit sa faca ordine si curatenie in zona.

[youtube]fjMQPZNvWAU[/youtube]

sursa foto: captura youtube

466 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger