AcasăNewsAu aparut donatorii de sperma pe bani

Au aparut donatorii de sperma pe bani

Sa-ti vinzi rinichiul de foame nu mai e smecherie

Vandutul rinichilor se pare ca nu mai e o afacere, si nici scoaterea la mezat a vreunui copil nu mai e o smecherie, mai ales daca pune Politia laba pe tine. E mai sigur si mai comod sa vinzi copii nenascuti, adica niscai samanta de calitate. Daca ai…

Sa-ti vinzi rinichiul de foame nu mai e smecherie

In plus, cantitatea si pretul sunt negociabile. E musai, insa, sa dovedesti ca poti lasa mostenitori sanatosi. In acest caz, e bine sa ai poze, sau sa-i poti arata live, ca sa stie cumparatoarea pe ce da paralele.

Sperma de calitate, neamule! Ieftin si bun!

Bref, unii romani au ajuns sa-si vanda materialul seminal pe internet.  Spre exemplu, un nene care se jura ca e din Moldova, la 47 de ani, este gata sa ejaculeze in orice colt al patriei.  Omul are si dovezile adiacente: fofografii cu ceilalti copii pe care ii are.  „Am doua fetite gemene cu fosta sotie si un baiat! Sunt sanatosi, nu este nicio problema! Putem sa facem si analize. Chiar vreau!”, zice donatorul. Omul stie sa-si negocieze marfa. In plus, viitorul presupus tata nu are pretentii sa isi vada copilul care a iesit din noua afacere.

Doua salarii minime borcanasul, chilipir curat

Doua salarii minime pe economie, atat cere un alt vanzator de material seminal! „ Pana in 25 de milioane. Conteaza si aspectul acum, sa nu va suparati pe mine. V-am spus eu nu arat naspa”, zice el. Omul umbla momentan prin Europa, dar, la o adica, vine sa dea o proba. Poate doua, daca treaba este serioasa. Una peste alta, specialistii spun ca aceasta forma de a apela la un vanzator netestat prezinta multe pericole, si recomanda bancile legale de sperma. Pe de alta parte, donatorii intra la vanzare de organe si risca pedeapsa cu inchisoare de la 2 la 5 ani.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger