AcasăNewsAtrage atentia procurorilor. Dragnea: "statul roman pierde sute de milioane de euro"

Atrage atentia procurorilor. Dragnea: „statul roman pierde sute de milioane de euro”

Pe langa faptul ca a punctat principalele aspecte ce vor fi discutate in cadrul CExN-ului PSD, liderul social-democrat a mai tinut sa aduca in atentia presei un aspect, motiv pentru care a transmis cateva documente.

„Numai aici avem 142 de milioane de euro, pe care o societate de stat, CFR, trebuie sa le plateasca, ca si pretentii. Eu cred, parerea mea, ca procurorii, printre doua, trei hotarari de guvern pe care le investigheaza – care sunt si legale – poate ar trebui sa investigheze si de ce statul roman, prin diverse companii de stat, trebuie sa plateasca unor firme private, in general straine, sute de milioane de euro. Si in baza unor hotarari judecatoresti, sa vada cum reusim noi in Romania -si pe autostrazi si pe cai ferate -sa nu facem lucrari, in schimb sa platim. Si asta nu e o situatie de astazi, s-a strans in ani. O sa aveti toate aceste informatii doar pentru CFR SA”, a sustinut Liviu Dragnea, la Sucevita.

Seful PSD considera ca Guvernul ar trebui sa sesizeze anchetatorii in masura sa faca verificari. „Teoretic, Guvernul ar trebui sa trimita asta la procurori pentru ca nu e in regula. Nu imi permit sa spun cum au judecat instantele cand au decis asa ceva, dar poate ar trebui o analiza mult mai serioasa, pentru ca statul roman pierde sute de milioane de euro”, a conchis Dragnea, facand referire la „lucrari de infrastructura”.

author avatar
Andrei Coman
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger