AcasăNewsAtmosfera tensionata la protest. S-a folosit tunul cu apa in Piata Victoriei...

Atmosfera tensionata la protest. S-a folosit tunul cu apa in Piata Victoriei (VIDEO)

Cum situatia s-a tensionat si mai tare, fata de orele trecute, la ceea ce se anuntase a fi un protest pasnic in Piata Victoriei, al „diasporei”, fortele de ordine au folosit un tun de apa adus in zona, in incercarea de a calma spiritele.

Masura a fost dispusa dupa ora 20. Anterior, fortele de ordine folosisera si spray-uri lacrimogene, dupa ce in directia jandarmilor unii protestatari au aruncat cu bucati din carosabil si cu alte obiecte. Ba chiar – oricat ar fi de greu de crezut – cu pungi cu excremente si urina, din cate a anuntat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

Totodata, s-a aflat ca incepand cu ora 20, s-a luat decizia ca statia de metrou de la Piata Victoriei sa fie inchisa. Acest lucru inseamna ca oamenii, calatorii, nu mai au acces in subteran, iar trenurile circula fara oprire la aceasta statie.

Zeci de oameni aflati in Piata Victoriei, inclusiv trei jandarmi, au avut nevoie de ingrijiri medicale.

author avatar
Andrei Coman
318 afisari

3 COMENTARII

  1. Acum sa vada cei din MI cei s
    inseamna sa angajezi multe, foarte multe femei in minister. Ce sa caute femei in jandarmeria???? La logistică sau secretariat mai merge dar la operativ…… Angajati in continuare fotomodele ca o sa ne apere Dumnezeu. Acum sa vedem pentru ce se aloca zeci de miliarde serviciilor????

  2. Am văzut si eu ceva da m-am plictisit siapoi am adormit, vreau sa spun ca protestul desi spontan totusi nu area autorizatie legala asta face ca situatia sa fie imprevizibila .Am vazut interventii si in America si in Italia si in Franta sau Grecia. Vreai sa spun ca acolo fortele de ordine intervin mult mai dur. Spre exemplu in Spania cu separarea au fost batiti cu maiu ca pe grau. Vis-a-vis de jandarmerita, paterea mea e ca femeile trebuie folosite la recunoastere si in civil sau la fel informativ altfel doar in spatele blocului de interventie.Nu ai voie sa pui mana pe organ el e platit de mine de noi sa faca ordine. Pe autoritate nu se pune mana pt ca e inarmat asta face ca ea sa fie inviolabila. Imi pate rau ca in zile de post a Adormirii Maicii Domnului o femeie sa sufere din inconstienta unor mitocani. Despre manifest. Cred ca s-au folosit trupe de diversiune menite sa
    paralizeze manifestul si sa poata fi stins. O galerie de obicei ataca f dezorganizat. Aici atacul era militatesc. Sunt curios cercetarea politiei. Rog jandarmeria sa fievun pic mai barbata sa faca arestari daca se incalca legea iar cei ce au furat arme sa fie atestati. Vrea sa stiu nume meserii organizatii. Multumesc. Sper ca jandarmeria sa nu faca diversiuni sau serviciile ca ar fi periculos in contextul razboaielor hibride. In rest e liber fiecare să-și spuna păsul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger