AcasăNewsAtmosfera de stadion la sosirea lui Dragnea la Inalta Curte (VIDEO)

Atmosfera de stadion la sosirea lui Dragnea la Inalta Curte (VIDEO)

Zgomot de vuvuzele, zeci de oameni in fata intrarii in curtea Instantei Supreme, scandari – pro si contra liderului PSD. N-au lipsit nici imbrancelile, iar in zona si-au facut aparitia jandarmii.

Cam asa au aratat in mare, lucrurile, in aceasta prima zi a saptamanii, la momentul la care Liviu Dragnea a venit la Inalta Curte, la termenul de judecare a dosarului angajarilor de la Protectia Copilului Teleorman. Cauza aflata in faza de apel si in care seful PSD a primit, pe fond, o condamnare de trei ani si jumatate. O atmosfera demna, mai degraba de stadion, decat de instanta, din cate au remarcat cei mai multi privitori ai imaginilor surprinse in momentul in care al treilea om in stat si-a croit drum cu destula greutate printre oamenii stransi la instrarea la ICCJ.

E de mentionat ca pana sa ajunga in cladirea Inaltei Curti, Dragnea nu a facut declaratii.

179 afisari

2 COMENTARII

  1. lasati-l pe domnul Dragnea in pace, omul asta a facut mult pentru tara asta. Am vazut lucruri bune prin judete, referitor la programul PNDL, este o reusita, am vazut strazi comunale asfaltate, canalizare, apa potabila in comune din mai mullte judete, avcest program se completeaza cu Programul National de Dezvoltare Rurala pe masurile de proiecte publice, si asta este foarte bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger