Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Atentionari nowcasting pentru mai multe judete

Atentionari nowcasting pentru mai multe judete

Autor:

Prima parte a zilei de luni aduce in peisaj diverse fenomene meteo, unul mai capricios ca altul. In timp ce in Capitala in unele zone a plouat marunt, in altele regiuni ale tarii se semnaleaza ceata sau chiar polei.

 

ceata cod 666x500 Atentionari nowcasting pentru mai multe judeteMeteorologii au emis atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN. Urmarind informatiile continute de acestea, aflam ca daca pana la ora 11 astfel de atentionari vizau zona joasa a judetului Bihor- unde sunt anuntate polei, dar si conditii de burnita precum si intreaga suprefata a judetului Covasna, pentru care sunt prognozate ceata si posibilitatea de a aparea poleiul, in alte zone din tara astfel de fenomene meteo vor persista pana la pranz.

Si anume in zona joasa a judetelor Valcea si Gorj, unde specialistii de la ANM se asteapta sa se semnaleze, pana la ora 12 cel putin, ceata care sa duca la scaderea vizibilitatii, precum si in zona joasa a judetului Satu Mare. In acest ultim caz, meteorologii spun ca sunt conditii de aparitie a poleiului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!