AcasăNewsAtentionari meteo de ceata: Ce zone sunt vizate si in ce interval!

Atentionari meteo de ceata: Ce zone sunt vizate si in ce interval!

Ziua de sambata a inceput cu ceata, fenomen ce va afecta mai multe judete, de dimineata incepand, si pana la amiaza. Ca urmare, meteorologii au emis atentionari nowcasting COD GALBEN.

Astfel, in intervalul orar 11-14, in Dobrogea va fi ceata, care va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri, posibil si sub 50 de metri, insa doar izolat. Fenomenul va cuprinde si Autostrada A2, care face legatura intre Bucuresti si Constanta, motiv pentru care soferii care au drum catre litoral, sau dinspre localitatile de la malul marii spre Capitala, sunt sfatuiti sa circule cu prudenta, pentru a evita producerea unor accidente.

O alta atentionare nowcasting (emisa pentru un interval de maximum sase ore-n.r) COD GALBEN de ceata este valabila, sambata, pana la 12.10, pentru zona de campie a judetelor Caras-Severin si Timis, incluzand orasul Timisoara, precum si pentru drumurile nationale si europene care strabat aceste judete. Conducatorilor auto li se recomanda sa tina cont de faptul ca fenomenul amintit scade vizibilitatea in trafic si sa conduca prudent, corespunzator conditiilor de ceata.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger