AcasăNewsAtentionari de vant puternic: rafalele pot ajunge la 70 km/h

Atentionari de vant puternic: rafalele pot ajunge la 70 km/h

Vremea s-a racit puternic in mai toata tara. Iar vantul, care se simte si in Capitala, contribuie din plin la accentuarea senzatiei de frig.

Vantul sufla cu putere si la Constanta

Chiar daca Bucurestiul nu se mai afla duminica sub incidenta unei atentionari nowcasting COD GALBEN de vant, ca in ziua precedenta, nu la fel se intampla cu alte zone din tara.

Meteorologii au emis o astfel de atentionare nowcasting, valabila pana la ora 14, pentru zona litoralului, mai exact pentru mai multe localitati din judetul Constanta -inclusiv pentru municipiul Constanta, dar si pentru Eforie, Mangalia, Navodari, Techirghiol, 23 August, Agigea, Albesti, Corbu, Costinesti, Cumpana, Limanu, Lumina, Pecineaga, Topraisar, Tuzla, cat si din judetul Tulcea – Sulina, Bestepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Crisan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Nufaru, Sarichioi, Sfantu Gheorghe, Valea Nucarilor. Sunt anuntate rafale de pana la 55-70 km/h, dar si ninsoare slaba.

Un alt astfel de COD GALBEN tip nowcasting cuprinde, pana la ora 17, de aceasta data, mai multe localitati de pe raza judetului Casar-Severin, si anume Moldova Noua, Oravita, Berliste, Berzasca, Carbunari, Ciclova Romana, Ciuchici, Coronini, Garnic, Gradinari, Naidas, Pojejena, Racasdia, Sasca Montana, Sichevita, Socol, Sopotu Nou, Ticvaniu Mare, Varadia, Vrani, unde specialistii au anuntat ca intensificarile vantului pot ajunge si la 60-70 km/h.

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger