Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Atentionari de ceata si burnita. Zonele vizate

Atentionari de ceata si burnita. Zonele vizate

Autor:

Informatii ce le pot fi de folos nu doar soferilor si celorlalti participanti la trafic vin din directia Administratiei Nationale de Meteorologie.

 

ceata burnitaa Atentionari de ceata si burnita. Zonele vizateEste vorba despre doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, valabile pana la ora 14, din care aflam ca negura si burnita isi vor face simtita prezenta in mai multe zone ale tarii.

O astfel de avertizare a fost emisa pentru zona joasa a judetelor Bacau si Vrancea, precum si pentru judetul Botosani, fiind anuntat ca pe langa ceata ce va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, posibil si sub 50 de metri, dar izolat, se poate produce si burnita. Ceata se va semnala inclusiv pe DN-urile si drumurile europene din aceste judete.

Totodata, in judetul Ilfov, si zona joasa a judetelor Arges si Dambovita va fi ceata. Si, izolat, burnita.


1 Comentariu la Atentionari de ceata si burnita. Zonele vizate

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    CEAȚA 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; CEȚURI/Cețurile 12 HRISTOS 12; CEȚURILE 8 DUMNEZEU 8; C.EA.ȚA. C-Creier, EA-Elia, ȚA-Tisbita. Creierul lui Elia Tisbita; CE.ȚU.R.ILE. CE.R.-Creier, ȚU-Tișbitul, ILE-Ilie. Creierul lui Tișbitul Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care ceața e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!