AcasăNewsAtentionari de CEATA, pe final de zi, pentru mai multe zone din...

Atentionari de CEATA, pe final de zi, pentru mai multe zone din tara

Fenomenul meteo care si-a facut simtita prezenta inca din prima parte a zilei nu va lipsi din peisaj nici in orele urmatoare.

Este vorba despre ceata, pe care specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie se asteapta sa fie observata in mai multe zone din tara, cel putin pana la ora 20. In acest sens, au fost emise mai multe atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, prin care se anunta ca negura va duce la scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, posibil si sub limita a 50 de metri, insa in situatii izolate.

O astfel de atentionare a fost emisa pentru judetele Constanta si Tulcea, o alta pentru judetele Braila, Ialomita si Calarasi, dar si pentru zona joasa a judetelor Buzau si Prahova. Totodata, un COD GALBEN tip nowcasting este valabil la aceasta ora in Galati, caz in care meteorologii spun ca negura care „determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 m, izolat sub 50 m” se va manifesta inclusiv pe E581 si drumurile nationale ce strabat acest judet ultim mentionat.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger