AcasăNewsAtentionari COD GALBEN de ceata

Atentionari COD GALBEN de ceata

Fenomenul care, in unele zone ale tarii, s-a semnalat si in cursul diminetii continua sa isi faca simtita prezenta in peisaj pana la amiaza.

Mai exact pana la ora 14, interval in care sunt valabile doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de ceata, una dintre avertizarile facute publice din directia ANM-ului vizand mai multe localitati de pe raza judetului Neamt – si anume Roman, Bahna, Bargauani, Botesti, Cordun, Dochia, Doljesti, Dulcesti, Faurei, Gadinti, Gheraesti, Horia, Icusesti, Ion Creanga, Margineni, Moldoveni, Podoleni, Romani, Ruginoasa, Sabaoani, Sagna, Secuieni, Tamaseni, Trifesti, Valeni – specialistii mentionand ca pe langa negura care va duce la scaderea vizibilitatii, poate aparea si chiciura.

Ceallata atentionare nowcasting include zonele de campie ale judetelor Alba, Sibiu si Mures, zona montana a judetului Harghita, precum si intreaga suprafata a judetelor Brasov si Covasna. Ca si in cazul precedent, pe langa ceata care scade vizibilitatea sub 200 de metri, la nivel local, posibil si sub 50 de metri, insa doar izolat, reprezentantii ANM atrag atentia ca – pana la ora 14, cel putin -pot aparea – izolat, si „depuneri inghetate”. Ceea ce inseamna ca participantii la trafic- fie ei pietoni, fie soferi- e bine sa circule cu maxima prudenta, pentru a evita accidentele.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger