AcasăNewsAtentionare meteo: Ce se anunta pentru urmatoarele ore pentru cateva zone din...

Atentionare meteo: Ce se anunta pentru urmatoarele ore pentru cateva zone din tara!

Odata cu apusul soarelui, isi va face aparitia un fenomen ce le poate face probleme in special soferilor, motiv pentru care meteorologii au emis o atentionare in acest sens.

Ceata se va instala, in intervalul orar 18-21 al zilei de joi, in mai multe judete din tara. Este vorba de cele din zona Moldovei, respectiv Neamt, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, dar si Botosani. Cum fenomenul care duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat chiar si sub limita de 50 de metri, meteorologii au emis o atentionare nowcasting (valabila pentru un interval de maximum sase ore-n.r) COD GALBEN, prognoza fiind menita sa le atraga atentia conducatorilor auto asupra faptului ce drumurile nationale si europene din aceste judete se vor afla sub incidenta cetii.

Va amintim ca, date fiind conditiile meteo nefavorabile, politistii de la Rutiera le recomanda soferilor sa manifeste prudenta la volan, sa nu circule cu viteza prea mare si sa mentina suficienta distanta fata de autorurismele care circula in fata, pe sosele, pentru a putea opri, in caz de nevoie, si a evita, astfel, producerea unor evenimente rutiere nedorite.

Sursa foto: traficromania.info

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger