Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Atentionare de ploi, cu descarcari electrice si grindina

Atentionare de ploi, cu descarcari electrice si grindina

Autor:

Daca la momentul de fata in unele zone ale Capitalei cerul e acoperit de nori, insa care nu par sa prevesteasca vreo ploaie, in alte parti ale tarii situatia nu e la fel de favorabila celor care sperau ca, pe final de saptamana, sa iasa la plimbare si sa se bucure de soare.

 

furtuna1 Atentionare de ploi, cu descarcari electrice si grindinaSituatia e valabila pentru mai multe localitati din doua judete- si anume Baia de Arama- din Mehedinti si Motru, Rovinari, Tismana, Bolbosi, Calnic, Catunele, Ciuperceni, Dragotesti, Farcasesti, Glogova, Godinesti, Matasari, Negomir, Pades, Pestisani, Samarinesti, Slivilesti, Telesti, Vagiulesti – din Gorj, unde, din cate au transmis reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul orar 16:50 – 18:00, este valabila o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de ploi.

Sunt anuntate averse de circa 15-20 l/mp, descarcari electrice – frecvente, dar si caderi de grindina. Nu in ultimul rand, specialistii se asteapta ca precipitatiile sa fie insotite si de intensificari ale vantului.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!