AcasăNewsAtentionare de calatorie pentru Grecia, din cauza vremii

Atentionare de calatorie pentru Grecia, din cauza vremii

Vremea se schimba in urmatorul interval nu doar in tara, ci si in Grecia. Daca in tara se anunta, pe langa o scadere accentuata a temperaturilor, si un interval cu ploi, in statul elen sunt prognozate furtuni.

Astfel ca romanii care si-au rezervat vacante in Grecia, in acest al doilea interval al lunii, trebuie sa aiba in vedere un aspect important, in privinta vremii, care se pare ca se va schimba radical, in urmatoarele ore.

Mai exact, din cate se anunta duminica, din directia Ministerului de Externe, in conformitate cu precizarile facute din directia Serviciului de Meteorologie din Grecia, luni si marti sunt prognozate furtuni. Mai exact, meteologii eleni au emis o avertizare valabila pe 19 si 20 septembrie, mentionand ca temperaturile vor scadea simtitor si vor fi „intensificari deosebit de puternice ale vantului”. Fenomenele vor cuprinde intr-o prima faza nord-vestul statului, fenomenele urmand sa cuprinda ulterior si restul regiunilor Greciei.

MAE le transmite romanilor ca pot afla mai multe informatii, mai exact actualizate, atat consultand site-ul institutiei elene de meteorologie, www.emy.gr, cat si portalul www.meteoalarm.eu.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger