AcasăNewsAtentionare de calatorie de la MAE. Se recomanda evitarea centrului Parisului pe...

Atentionare de calatorie de la MAE. Se recomanda evitarea centrului Parisului pe durata protestelor

Vestea bună primită de apropiații unui ROMÂN care fusese RĂPIT în noiembrie anul trecut

Pe fondul situatiei tensionate din intervalul anterior si avand in vedere ca pentru ziua de sambata sunt anuntate noi actiuni de protest ale „vestelor galbene”, autoritatile franceze au luat o serie de masuri. Pe care institutia condusa de Teodor Melescanu le aduce in atentia romanilor care fie se afla, fie planuiesc sa ajunga in Franta la acest sfarsit de saptamana.

Concret, se anunta ca Turnul Eiffel, la fel ca si mai multe sali de spectacole si muzee au fost inchise preventiv. „Pe cale de consecinta, se recomanda cetatenilor romani evitarea pe cat posibil a zonelor centrale ale Parisului in intervalul pentru care s-au anuntat proteste de strada, sa manifeste atentie sporita in planificarea calatoriilor, fiind posibile blocaje ale drumurilor, ale barierelor cu plata de pe autostrazi, ale statiilor de carburant, ale suprafetelor comerciale, precum si ale altor elemente de infrastructura”, transmite MAE intr-un comunicat.

Totodata, romanii sunt anuntati ca pot cere asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon ale Ambasadei Romaniei la Paris: +33147052966 si +33147052755, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta. Si ca „o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta” cu care se confrunta cetatenii romani poate fi semnalata si la telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei in Republica Franceza: +33680713729.

 

64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger