AcasăNewsAtentie! Uite ce poate face un Hand Spinner

Atentie! Uite ce poate face un Hand Spinner

Nu puneti un fidget spinner la aer comprimat: patiti ca el

Jucaria care a cucerit lumea isi arata din ce in ce mai mult si laturile periculoase dupa cum, din pacate, demonstreaza aceste imagini.

Nu puneti un fidget spinner la aer comprimat patiti ca el

In cazul acestui accident, care s-a petrecut in Statele Unite, vina i-a apartinut tatalui unui copil. Dorind sa-i invarta Spinner-u fiului sau mai repede, John Harris a pus in practica ceea ce a vazut pe Internet, unde a descoperit un video in care alti destepti au gasit o modalitate sa invarta jucaria extrem de rapid, folosind un compresor de aer. Nici una nici doua, Harris a incercat experienta. Insa distractia s-a transformat in drama atunci cand jucaria, supusa unei presiuni mai mare decat structura sa de rezistenta, e explodat pur si simplu. Iar fiul sau a primit fragmente metalice si de plastic in plina figura.

30 de copci

Copilul a fost dus de urgenta la spital unde medicii au recurs la nu mai putin de 30 de puncte de sutura, din care trei in interiorul gurii, pentru a-i coase ranile. Desi prea tarziu, pentru a-i avertiza pe alti parinti despre potentialul pericol al lui Hand Spinner, John Harris a postat un lung mesaj pe Facebook, acompaniat de fotografiile fiului sau ranit. 300.000 de persoane au partajat mesajul. Anterior, mai multi parinti au facut cunoscute pericolele pe care le poate genera Hand Spinner: o fetita a inghitit una din cele trei bile care permit jucariei sa se invarta, alt copil si-a pierdut un ochi.. Deja mai mullte scoli au interzis in salile de clasa spinner-ul pe motiv ca, dincolo de potentialele pericole ce pot rezulta din utilizarea lor neadecvata, in principal distrag total atentia si provoaca efecte inverse decat cele pentru care au fost gandite: calmarea stresului si indemanarea.

author avatar
Tudor Borcea
701 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger