AcasăNewsAtentie! Scolile din Bucuresti, inchise luni si marti. Anuntul facut de primarul...

Atentie! Scolile din Bucuresti, inchise luni si marti. Anuntul facut de primarul Firea

Luni si marti nu se fac cursuri in Bucuresti, a anuntat in urma cu scurta vreme primarul Bucurestilor, hotararea fiind luata pe fondul anunturilor venite de la meteorologi, cu privire la vantul si ninsorile anuntate pentru Capitala.

UPDATE: Un anunt oficial cu privire la decizia de suspendare a cursurilor in mediul preuniversitar – in speta in gradinite, scoli si licee – a venit si dinspre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, prin intermediul unui comunicat.

Iata ce se mentioneaza:

„Avand in vedere avertizarea meteorologica emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie, privind codul portocaliu de temperaturi foarte scazute, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului anunta supendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar (prescolar, gimnazial si liceal) din municipiul Bucuresti, pentru zilele de 26 si 27 februarie 2018.

Aceasta decizie a fost luata in cadrul sedintei Comandamentului de iarna de la nivelul Municipiului Bucuresti, ce s-a desfasurat astazi 25.02.2018, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a solicitat directorilor unitatilor de invatamant sa asigure, prin personalul de specialitate, buna functionare a instalatiilor de incalzire, alimentare cu apa si energie electrica, deszapezirea si deblocarea cailor de acces din incinta scolilor .

Inspector Scolar General,

Ionel Florian Lixandru”

–––––––

Urmare a avertizarilor de vreme rece, vant puternic, dar si de ninsori, valabile pentru zilele urmatoare, la Primaria Capitalei s-a convocat un Comandament de iarna. La inceputul sedintei desfasurate duminica, Gabriela Firea a facut publica hotararea suspendarii cursurilor – pe care edilul social democrat a subliniat ca a fost luata impreuna cu mai multi factori de decizie – prefectul, directorul ANM Bucuresti-Ilfov si inspectorul general scolar al Capitalei. „Din analiza pe care am realizat-o extrem de responsabil (…) am luat impreuna decizia (…) ca luni si marti sa nu aiba loc cursuri in Bucuresti si, probabil, se va extinde aceasta decizie (…) este vorba despre vant, ger, doua fenomene suprapuse, si, de asemenea, ninsoare temporar anundenta”, a explicat Firea.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger