AcasăNewsAtentie ce cumparati, inainte de Pasti: Peste 4 TONE de CARNE EXPIRATA,...

Atentie ce cumparati, inainte de Pasti: Peste 4 TONE de CARNE EXPIRATA, confiscate in Ilfov!

Avand in vedere ca mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatorile Pascale, iar romanii au inceput deja sa cumpere carne, pentru a o gasi si a o pune pe masa, de Pasti, politistii au luat la verificat comerciantii de astfel de produse alimentare. Iar neregulile constatate sunt cu adevarat greu de imaginat!

Astfel, controalele facute de catre politistii ilfoveni, in prima zi a saptamanii, au scos la iveala o realitate crunta: peste patru tone de carne expirata au fost gasite si confiscate din spatii detinute de comercianti care, fara sa realizeze, ori fara sa le pese ca pun in pericol sanatatea posibililor cumparatori, au stocat astfel de produse.

Din fericire, verificarile de luni au scos la iveala neregulile si o cantitate de 4.132 de kilograme de carne, in valoare de 112.500 de lei, a fost confiscata. Mai mult, precizeaza reprezentantii IPJ Ilfov, au fost aplicate amenzi in valoare de 200.000 de lei, iar un reprezntant al unei forme care a fost supusa verificarilor s-a ales cu dosar penal.

Actiunea, inceputa zilele trecute, a fost menita, printre altele, sa previna si combata evaziunea fiscala in domeniul comercializarii de carne.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger