AcasăNewsAtaca Guvernul si in privinta Sanatatii: nu vedem mult promisele spitale regionale

Ataca Guvernul si in privinta Sanatatii: nu vedem mult promisele spitale regionale

Dupa ce, in ultima perioada, a profitat de mai toate evenimentele la care a participat pentru a sageta Executivul condus de social-democrata Viorica Dancila, indeosebi pe teme ce tin de bugetul pe anul in curs, presedintele a ales, de aceasta data marti, sa critice Guvernul pe aspecte ce tin strict de domeniul Sanatatii.

„Din pacate, guvernarea PSD a esuat si in ceea ce priveste preventia, care nu reprezinta o prioritate pentru actuala guvernare. De fapt, in pofida promisiunilor facute de guvernanti, nu vedem campanii eficiente de informare menite sa le explice oamenilor care sunt riscurile la care se expun. Si daca asta ar fi singura problema… Dar nu vedem nici mult promisele spitale regionale, nu vedem nici imbunatatirea infrastructurii sectorului sanitar, si, cel mai grav, nu vedem niciunde grija pentru oameni. Vedem, in schimb, ignorarea problemelor reale din sanatate, pacienti nemultumiti, medici demotivati, crize si noi, si noi scandaluri televizate”, considera Iohannis.

Declaratiile sefului statului au fost facute la Cotroceni, in cadrul unei alocutiuni sustinute la Forumul Global „Drepturile Omului si o Lume fara Tutun”.

[youtube]6VaLGQBhurk[/youtube]

sursa foto: presidency.ro

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger