AcasăNewsAtac Siria. Guvern: Romania, solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA,...

Atac Siria. Guvern: Romania, solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA, Marea Britanie si Franta

Desi nici macar nu sufla, Cabinetul Dancila nu se ridica la inaltimea standardelor lui Dragnea

In prima faza, s-a aflat reactie presedintelui Iohannis, fata de recentul atac al aliatilor – SUA, Franta Si Marea Britanie – asupra unor tinte din Siria.

Executivul condus de Viorica Dancila a reactionat la recentul episod din Siria

Ca reactie la aceasta ofensiva a fortelor occidentale, desfasurata in noaptea de vineri spre sambata, mai exact la ora 04, ora Romaniei, de la Palatul Victoria a fost facut public un prim punct de vedere. „Guvernul Romaniei reitereaza condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime in randul populatiei civile, in termenii cei mai categorici”, se mentioneaza in mesajul postat pe pagina oficiala de facebook a Executivului.

Mesajul continua astfel: „Romania sustine si este solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA, Marea Britanie si Franta in Siria, ca urmare a atacului chimic si reitereaza sprijinul ferm pentru orice efort al comunitatii internationale destinat incetarii conflictului din Siria”.

122 afisari

1 COMENTARIU

  1. Multe reactii ca pe vremea perioadei 1944-1965,cand era la moda sloganul -stalin sau hrusciov sau brejnev si poporul din u.s. numai bucurii ne-au adus,cam asa ceva,acum este la fel de bine s-au schimbat doar stapanii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger