AcasăNewsAtac sangeros intr-un tren german: patru pasageri raniti. Un suspect, impuscat (VIDEO)

Atac sangeros intr-un tren german: patru pasageri raniti. Un suspect, impuscat (VIDEO)

La doar cateva zile de la atacul de la Nisa, un alt incident sangeros mentine captata atentia opiniei publice. Din primele informatii, principalul suspect ar fi un refugiat de origine afgana, de varsta surprinzator de frageda.

UPDATE: In conditiile in care intr-o prima faza se aflase ca in camera tanaului ar fi fost gasit un insemn al gruparii, ulterior s-a aflat faptul ca ISIS revendica, potrivit itv.com, atacul sangeros din Bavaria.

Asadar, cel care a semanat groaza intr-un tren de pasageri ce rula, luni seara, in sudul Germaniei, ar fi un tanar de doar 17 ani, de origine afgana, din cate anunta presa internationala. Suspectul a ranit patru persoane, doua fiind in stare grava, folosind doua obiecte taioase -un cutit si un topor. Dupa ce si-a varsat furia asupra calatorilor, agresorul a incercat sa se faca nevazut, insa politia a pornit pe urmele sale. Ulterior s-a aflat ca fost impuscat mortal de catre reprezentatii fortelor de ordine care au intervenit in apropiere de Wuerzburg, in landul Bavaria, in incercarea de a limita proportiile dezastrului.

O informatie recenta, titrata pe site-ul BBC, si venita de la un oficial german indica faptul ca in camera tanarului refugiat ar fi fost gasit, printr alte obiecte personale, si un steag al autointitulatei grupari „Stat Islamic”, organizatie care a revendicat si masacrul de la Nisa, soldat cu 84 de morti si peste o mie de raniti, produs chiar de Ziua Nationala a Frantei. Chiar si asa, nimeni nu s-a pronuntat – cu siguranta- in privinta unei eventuale apartenente a tanarului la gruparea amintita.

Ancheta menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs agresiunea din trenul german e in plina desfasurare. Momentan nu pare ca tanarul afgan sa fi avut complici.

[youtube]SAtRjacA5jI[/youtube]

foto: captura video

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger