Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Atac Londra. Vesti imbucuratoare despre starea tinerei romance aflate in spital

Atac Londra. Vesti imbucuratoare despre starea tinerei romance aflate in spital

Autor:

Chiar daca inca se afla sub monitorizarea medicilor britanici, starea Andreei e vizibil mai buna decat in intervalul precedent, din cate anunta oficialii romani aflati la Londra.

 

atac 2 Atac Londra. Vesti imbucuratoare despre starea tinerei romance aflate in spitalIn timp ce iubitul ei – cu care venise in capitala regatului Unit intr-o scurta vacanta – a fost externat, fiind “in afara oricarui pericol”, stiut fiind deja ca s-a ales cu leziuni la picior in urma atacului, din cate anunta vineri reprezentantii Ambasadei autohtone din capitala britanica, tanara ranita in atacul de acum doua zile mai are inca nevoie de ingrijiri. “Starea sa, desi ramane in continuare grava, este stabila, fiind inregistrate unele evolutii pozitive”, precizeaza oficialii Ambasadei intr-un comunicat.

Totodata, din partea reprezentantei diplomatice conduse de catre Dan Mihalache se precizeaza faptul ca, in maza rugamintii venite din partea rudelor fetei, de a-i fi respectata intimitatea in aceasta perioada grea, “eventuale informatii viitoare legate de starea de sanatate a pacientei vor fi aduse la cunostinta publicului doar cu acordul familiei”.

Va amintim ca in urma celor doua incidente din apropierea Parlamentului britanic au murit atat atacatorul, cat si alte patru persoane, printre care si un politist injunghiat de cel dintai, si au fost raniti peste 40 de oameni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!