Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Atac la Londra. Cele mai noi date despre starea celor doi romani raniti

Atac la Londra. Cele mai noi date despre starea celor doi romani raniti

Autor:

Ambasadorul roman in Regatul Unit a oferit, in urma cu scurta vreme, o serie de noi informatii despre starea tinerilor care au fost direct afectati de atacul din ziua precedenta, din capitala britanica.

 

atac 2 Atac la Londra. Cele mai noi date despre starea celor doi romani ranitiDan Mihalache a precizat ca fata, care are, “probleme la plamani” e “in continuare in stare critica”. Despre tanarul ei prieten, diplomatul roman a anuntat, la Antena 3, ca e “sub soc”, dar “in afara oricarui pericol” si “constient”.

Totodata, reprezentantul diplomatic al statului roman la Londra a precizat ca in capitala britanica au sosit si mai multe rude ale celor doi tineri, dar si ca acestora li “se acorda in continuare, la cerere, asistenta consulara”.

Va amintim ca, din pacate, au fost patru persoane care au pierit in urma atacului terorist, revendicat – in cursul zilei de joi – din directia ISIS, printre ele politistul injunghiat, dar si atacatorul. Si ca au fost peste 30 de raniti in urma incidentelor din apropierea sediului Parlamentului britanic.

foto: captura youtube    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!