AcasăNewsUn barbat a fost decapitat in Londra (FOTO, VIDEO)

Un barbat a fost decapitat in Londra (FOTO, VIDEO)

Un tanar soldat a fost decapitat in plina strada de alti doi barbati. Tragedia a avut loc in sud-estul Londrei, in cartierul Woolwich.

Agresorii au fost impuscati de politisti, apoi transportati la spital, dupa care  vor fi pedepsiti pentru fapta lor.

Jurnalistii care au fost la fata locului au ramas socati. Trupul victimei zacea pe strada intr-o balta de sange in timp ce agresorii se plimbau si strigau „Slava lui Allah”. Cu mainile pline de sange, cu o maceta si cu un cutit (armele crimei), agresorul le-a spus spus jurnalistilor ca oamenii trebuie sa se trezesca din visare pentru ca autritatilor nu le pasa de ei.  Si-a cerut scuze fata de martori pentru ca au fost nevoiti sa vada o asemena oroare.

Potrivit ynetnews.com, martorii oculari au povestit anchetatorilor ca cei doi agresori aveau trei cutite si o maceta si ca incurajau trecatorii sa le faca poze si sa ii filmeze in timp ce il omorau pe barbat.

„Aceasta este una dintre cele mai ingrozitoare crime. Politia incearca sa afle cat mai repede detaliile complete despre acest caz, dar exista indicii clare ca acesta este un incident terorist”, a declarat prim-ministrul britanic, David Cameron.

 

[youtube]jesUfOzgtGc[/youtube]

[youtube]-ggX9nyUfZI[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
805 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger