AcasăNewsAtac dur al Elenei Udrea. Fostul ministru da cartile pe fata!

Atac dur al Elenei Udrea. Fostul ministru da cartile pe fata!

Decizia magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, de joi seara, a debusolat-o total pe Elena Udrea.

Suparata ca magistratii au decis ca ea trebuie sa ramana in arest, Elena Udrea a iesit la atac pe un celebru site de socializare, evident prin intermediul „echipei de comunicare”.

Udrea a precizat, printre altele, ca nu mai crede in justitie si ca nu mai crede in sistemul pe care il considera democratic si pe care l-a aparat atatia ani.

„Imi cer scuze pentru eroarea uriasa de a fi crezut in justitia facuta cu implicarea SRI. Imi cer scuze pentru ca ani de zile am aparat sistemul si nu am inteles ca orice victima colaterala acceptata inseamna uciderea democratiei. Imi cer scuze tuturor celor carora le-am ignorat dreptul de a fi considerati nevinovati pana la pronuntarea unei instante, ca si celor condamnati carora le-am negat dreptul de a contesta independenta justitiei inainte de a-i lasa sa ne arate argumentele lor”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi seara, ca fostul ministru al Dezvoltarii sa ramana in arest preventiv. Elena Udrea este acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”.

author avatar
Cristi Ionita
1.971 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger