AcasăNewsAtac cu cel putin 14 raniti, in centrul Istanbulului

Atac cu cel putin 14 raniti, in centrul Istanbulului

Un nou act de o violenta extrema zguduie unul dintre cele mai aglomerate orase din Turcia, printre primele aflate in topul metropolelor alese de turisti ca destinatie de vacanta.

UPDATE: Noile date prezentate de publicatia turca citata indica faptul ca atacul s-a soldat cu 11 morti, cele mai multe victime, sapte, fiind din randul oamenilor legii, restul fiind civili. De asemenea, au crescut, din pacate, si cifrele din dreptul ranitilor. Care se ridica la 36 de persoane.

–-

Cel putin 14 oameni au fost raniti, anunta hurriyetdailynews.com, si mai multi au suferit leziuni, in urma unei explozii produse in centrul Istanbulului.

Din primele informatii, atacul – care s-a produs la primele ore ale zilei de marti, ca urmare intr-un interval in care orasul forfotea, iar oamenii se indreptau catre locurile de munca- a vizat un autobuz al politiei turcesti.

De altfel, din cate dezvaluie presa locala, explozia a avut loc chiar in apropierea unei sectii de politie. se pare ca un automobil-capcana a fost detonat prin intermediul unui dispozitiv actionat de la distanta. Pana la aceatsa ora, autoritatile locale nu au facut precizari in privinta incidentului, ca urmare aceasta ipoteza nu a fost confirmata oficial.

Cert este ca la scurta vreme de cand s-a dat alarma, la fata locului au ajuns mai multe ambulante, dar si forte de ordine, care au izolat perimetrul, in incercarea de a limita orice alt potential pericol la adresa populatiei.

Momentan nu se cunosc date despre motivele declansarii atacului si nici cine anume se afla in spatele acestui act sangeros.

[youtube]lDbdvOy6HHY[/youtube]

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger