AcasăNewsAtac armat intr-o universitate din Oakland: Sapte morti si trei raniti -...

Atac armat intr-o universitate din Oakland: Sapte morti si trei raniti – VIDEO

(foto: captura youtube)

Sapte persoane au murit si alte trei au forst ranite in urma unui atac armat ce a avut loc luni dimineata, la ora locala 10.30, intr-o universitate cu profil teologic din Oakland, California. Presupusul atacator, un barbat de origine coreeana in varsta de 43 de ani, a fost retinut.

(foto: captura youtube)

Pentru moment nu sunt cunoscute motivele pentru care presupusul atacator – al carui nume ar fi One Goh si despre care se crede ca ar fi un fost student al unitatii de invatamant – a ales sa deschida focul asupra celor prezenti intr-o sala a Oikos University, din Oakland. In urma atacului, sapte oameni au murit si trei au fost raniti. Multi dintre cei aflati in calea atacatorului au povestit ca s-au ascuns din calea gloantelor dupa usi si birouri.

Anchetatorii il vor audia pe barbatul de 43 de ani, a precizat un reprezentant al politiei locale, citat de CNN. Imediat dupa producerea atacului, martorii au declarat ca un individ inarmat aflat intr-o sala a universitatii a deschis focul de mai multe ori, a precizat seful politiei din Okland.

Dupa ce a impuscat cele 10 persoane, suspectul a incercat sa fuga folosind una dintre masinile victimelor. Barbatul s-a predat, insa, la scurt timp dupa aceea, in Alameda, o suburbie a orasului in care a avut loc tragedia.

[youtube]VLYP_wHAeeE[/youtube]

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger