AcasăNewsAtac armat intr-o catedrala din Rusia: Doi oameni au fost omorati si...

Atac armat intr-o catedrala din Rusia: Doi oameni au fost omorati si mai multi raniti

A intrat inarmat intr-o biserica din Rusia si a deschis focul, semanand groaza printre credinciosi, omorand doua persoane si ranind alte sase. Apoi, conform oamenilor legii, atacatorul, un tanar in varsta de 25 de ani, s-a lasat prins si dus la audieri.

Atacul armat a avut loc in urma cu doar cateva ore, intr-un lacas de cult ortodox situat pe insula Sahalin. Conform informatiilor oferite de presa rusa, individul a intrat in catedrala si a inceput sa traga din senin asupra celor aflati in interiorul bisericii. Din cauza ranilor, o calugarita, dar si un barbat care venise sa asiste la slujba de duminica, au fost ucisi. Alte sase persoane au fost duse de urgenta la spital, cu rani la maini si la picioare. Din primele date oferite de Voice of Russia, se pare ca starea ranitilor e stabila, vietile lor nefiind in pericol.

Pana la acest moment nu se stie exact daca atacatorul a folosit un pistol sau un alt tip de arma. La scurta vreme dupa incident, atacatorul a fost prins de oamenii legii. La fata locului au venit mai multe echipaje de politie. Agentii l-au imobilizat pe suspect, un tanar in varsta de 25 de ani, angajat al unei firme de paza. Acesta nu ar fi opus rezistenta in momentul retinerii, iar pana la aceasta ora, conform sursei citate, nu ar fi oferit nicio motivatie pentru gesutl sau extrem, care a dus la moartea a doi oameni si ranirea altor sase. Urmeaza ca oamenii legii sa stabileasca ce anume l-a impins pe tanar sa puna la cale sangerosul atac armat care a sadit groaza in randul comunitatii din Sahalin.

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger