AcasăNewsAtac armat in SUA, soldat cu doi morti

Atac armat in SUA, soldat cu doi morti

Doi barbati au fost impuscati mortal, in Texas, dupa ce, potrivit politiei de peste Ocean, au deschis focul in directia unei incinte in care se desfasura o manifestare publica, la care erau expuse caricaturi ale profetului Mahomed.

Cei doi suspecti au fost impuscati chiar de catre fortele de ordine. Pentru moment nu au fost date publicitatii date despre identitate lor, necunoscandu-se nici numele si nici varstele lor.

Atacul armat a avut loc duminica seara, in orasul american Garland, din statul Texas, si ar fi vizat o sala in care se aflau expuse caricaturi cu imaginea profetului, fiind vorba despre un spatiu in care se organizase un concurs de profil.

Din informatiile oferite de CNN, suspectii au venit cu o masina, cu destul de putin timp inainte de incheierea manifestarii, s-au oprit in dreptul centrului respectiv, si au inceput sa traga la intamplare. Oamenii legii s-au sesizat si au ripostat. Cei doi barbati au murit.

Politistii au deschis o ancheta urmand sa stabileasca exact cum anume s-a produs atacul armat si cine sunt barbatii care au deschis focul in zona respectiva.

Incidentul de seara trecuta le-a amintit multora despre tragedia care a zguduit redactia hebdomadarului francez „Charlie Hebdo”, in luna ianuarie a acestui an. 12 oameni au pierit, multi dintre ei jurnalisti cunoscuti, dupa ce mai multi indivizi inarmati au deschis foscul asupra sediului saptamanalului de satira, in paginile caruia fusesera publicate caricaturi cu profetul Mahomed.

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger