Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Atac armat in Noua Zeelanda. Zeci de oameni au murit (VIDEO)

Atac armat in Noua Zeelanda. Zeci de oameni au murit (VIDEO)

Autor:

Doua episoade sangeroase, ambele derulate asupra unor moschei din orasul neo-zeelandez Christchurch, au adus sfarsitul 49 de persoane si au ranit alte cel putin 20, din cate anunta presa internationala.

 

atac Atac armat in Noua Zeelanda. Zeci de oameni au murit (VIDEO)Cel putin o persoana inarmata a deschis focul, semanand dezastru in cale. Zona a fost impanzita de forte de ordine si de ambulante. Dupa comiterea atacului, s-a aflat ca patru persoane au ajuns in custodia politiei locale.

Presa a vechiculat varianta ca unul dintre atacatori s-ar fi filmat in timpul ataculului, iar imaginile ar fi fost distribuite pe o retea sociala.

Ca urmare a celor intamplate vineri in Christchurch, la care premierul Jacinda Ardern s-a referit ca la “una dintre cele mai negre zile ale Noii Zeelande”, scolile din oras au fost inchise.sursa foto: captura youtube


2 comentarii to Atac armat in Noua Zeelanda. Zeci de oameni au murit (VIDEO)

 1. Circul 🕊️🐇🐓🦆🐧🐊🐢Situcrapipedrum

  5 romani mor zilnic din cauza accidentelor. Anual mor apx 2000 de romani. In 30 de ani de nepasare politica s-au stins 60.000 de conationali pe drumu patriei. Politicul Psd a condus 85% din acesti 30 de ani sub diverse petarde fumigene. 60.000 de victime inseamna stadionul Arena🏟️ +parcarile aferente toate pline.Sa le aprindem o luminare 🕯️…

 2. Penes

  69 59 49…nu e ciudat?

  Locul 1 Brevik Norvegia cu 69 victime
  Locul 2 Stefanel Craig de Las Vegas Sua cu 59 victime
  Locul 3 Harison in Noua Zeelanda cu 49 victime


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!