AcasăNewsAtac armat asupra unei redactii din Franta. 11 persoane si-au pierdut viata!

Atac armat asupra unei redactii din Franta. 11 persoane si-au pierdut viata!

Incident uluitor petrecut, miercuri dimineata, la redactia unei celebre publicatii franceze.

UPDATE: Autoritatile franceze au intarit securitatea in lacasele de cult, sediile de presa si transporturi, dupa atacul terorist ce a vizat redactia Charlie Hebdo. Intre timp, si autoritatile din Italia sunt in stare de alerta. Politistii au descoperit o masina lasata in urma de cei doi atacatori. Genistii au intervenit la fata locului pentru a se asigura ca masina nu reprezinta un dispozitiv-capcana. Bilantul atacului terorist a ajuns la 12 morti si cel putin sapte raniti grav, in conditiile in care au aparut informatii conform carora cei doi barbati mascati au tras la intamplare si pe strada.

 

Doi barbati mascati si inarmati cu mitraliere Kalasnikov au luat cu asalt redactia Charlie Hebdo, celebra publicatie franceza de satira.

Barbatii au intrat in sediul Charlie Hebdo si au inceput sa traga in stanga si in dreapta. Din primele informatii reiese ca avem de a face cu un bilant cutremurator.

Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost grav ranite. Conform martorilor oculari, tipetele celor din cladire puteau fi auzite din strada.

Mai multi politisti care patrulau in zona au incercat sa intervina, dar fiind depasiti din punct de vedere al armamentului s-au retras si au asteptat intariri.

Cel putin un politist a fost ranit grav in timpul incidentului.

Publicatia este cunoscuta pentru nonsalanta cu care abordeaza absolut orice subiect, iar sediul Charlie Hebdo a mai fost atacat in cateva randuri in special de musulmani nemultumiti de modul in care jurnalistii il iau in ras pe profetul Mohamed.

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger