AcasăNewsAsta mai lipsea! Teroristii ISIS, dotati cu tancuri si armament din Romania

Asta mai lipsea! Teroristii ISIS, dotati cu tancuri si armament din Romania

ISIS ar fi primit niste tancuri si din Romania

Rusii au inceput sa arunce „pisicile moarte” in curtea altora. Prin „glasul” RIA Novosti, imprastie vestea ca teroristii SI (fosti ISIS) din Irak au cumparat tancuri si arme din Romania.

ISIS ar fi primit niste tancuri si din Romania

„O sursa militara” invocata de RIA Novosti sustine ca tranzactiile s-ar fi facut prin intermediul serviciilor de securitate occidentale.

Cu bataie pe „transporturi umanitare”

Astia, agentii occidentali, ar fi ales furnizori de incredere din tarile vest-europene, pentru transferuri de bani si transporturi „umanitare”, care ar fi fost, de fapt, armament greu, munitie si echipament militar, catre zonele conflictuale din Orientul Mijlociu. Toate astea, conform sursei militare ruse, de la inceputul anului 2013! Ciudat este ca, tot de prin anul 2013, unii agenti romani au inceput sa vehiculeze aceasta poveste, cu bataie directa spre transporturile umanitare catre Siria. Adica, avionul militar „umanitar” trimis de Cotroceni la Damasc, era plin cu faina si paturi, insa transporturile umanitare trimise de Comunitatea Sirienilor Liberi din Romania, care trec prin toate vamile si sunt scanate si puricate ca un transport obisnuit de marfuri, alea erau suspecte! Ca pana la urma, nici nu mai stii cu cine colaboreaza serviciile noastre. Iar daca s-au livrat tancuri „umanitare” din Romania, sigur n-au trecut prin vamile pe unde trec transporturile cu ajutoare obisnuite. Se vede treaba ca si „ai nostri” practica aruncarea „pisicii moarte” prin alte curti!

Firme special create pentru livrari

Deci, potrivit sursei ruse, transportoare blindate, tunuri, lansatoare de rachete si munitii au fost achizitionate din Bulgaria, sisteme de artilerie din Croatia, tancuri si arme de foc din Romania, iar vehicule de infanterie din Ucraina. Toate pentru sceleratii de la ISIS, care oripileaza acum o lume intreaga, cu genocidul din Irak si decapitarile din Siria. Livrarile ar fi fost efectuate incepand din 2013 de firme create special pentru aceste contracte. Contractele nu mentionau beneficiarii reali ai transporturilor, ci alte tari si companii ca destinatie finala pentru livrari.

 

author avatar
Adina Mutar
793 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger