AcasăNewsAsta-i culmea! Romi arestati pentru ca au taiat alti romi care ascultau...

Asta-i culmea! Romi arestati pentru ca au taiat alti romi care ascultau manele

Ciprian si Costica Andronache, doi barbati din Timisoara, au fost condamnati la ani grei de inchisoare pentru ca au taiat cu cutitul alti romi, intr-un caz ce pare sa depaseasca limitele realitatii.

Mai intai, Costica Andronache (47 de ani) a taiat cu cutitul doi romi de pe Calea Sagului, una dintre victime incetand din viata la spital. Costica a vrut sa-si faca singur dreptate in fata romilor care ascultau manele la maxim in mijlocul noptii. Barbatul a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.

Fiul sau, Ciprian Andronache (25 de ani), a fost condamnat, ulterior, la cinci ani de inchisoare. Motivul este, incredibil, acelasi. Ciprian se afla intr-un bar din oras, in momentul in care un alt rom, in varsta de 21 de ani, a vrut sa dea muzica la maxim pentru a asculta manele. Ciprian si-a iesit din minti, a scos cutitul si l-a hacuit pe rival, fiind condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor.

Conform exclusivtm.ro, se pare ca Andronache senior ar fi fost blestemat de alti romi, in momentul in care a comis crima, ca si fiul sau sa ajunga dupa gratii, lucru care s-a si intamplat.

sursa foto: pressalert.ro

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger