AcasăNewsAsta-i culmea! Pedelistii au ajuns sa se teama de "Buni" Iliescu

Asta-i culmea! Pedelistii au ajuns sa se teama de „Buni” Iliescu

Democrat-liberalii mai filosofi din fire cred ca, luat en-gros, PDL-ul nu a fost suficient de destept cat sa invete din greselile altora. Dimpotriva, le repeta.

Despartirea PDL-ului de Traian Basescu risca sa depaseasca mult costurile estimate de pedelistii dornici sa scape de sub tutela

”Nu am invatat nimic din copita trasa de Iliescu PSD-ului, copita dupa care pesedistii au ramas opt ani in opozitie”, a comentat resemnat un pedelist, in contextul unei discutii referitoare la pozitionarea la zi a PDL-ului in raport cu Traian Basescu.

Celor care li se pare fortata paralela le amintim ca Ion Iliescu, care era la final de mandat prezidential in 2004, dorea sa se intoarca in fruntea partidului sau de suflet, dar pesedistii faceau nazuri, motiv pentru care Iliescu a infierat public ”capitalismul de cumetrie” si deviatia pesedistilor de la valorile sacre ale stangii. Rezultatul: Adrian Nastase a ratat Cotroceniul, iar PSD-ul ajuns pe mana lui Mircea Goana a servit opt ani de grea opozitie. Iata o pilda care, cred unii pedelistii, ar trebui bine rumegata de catre toti colegii lor de partid.

author avatar
Simona Badulescu
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger