AcasăNewsAsta da noroc: a castigat o avere la loto dupa ce l-a...

Asta da noroc: a castigat o avere la loto dupa ce l-a parasit iubita

(foto: youtube)

Sandeep Singh, un american care locuieste in statul Massachusetts, a fost parasit de iubita in urma cu putin timp. Acum a castigat 30 de milioane de dolari la loto.

 

(foto: youtube)

„Ciudate sunt caile Domnului!”, e singura expresie care s-ar potrivi cazul lui Sandeep Singh, un american care locuieste in statul Massachusetts. Pana in urma cu cateva zile era un tanar obisnuit, cu doua joburi, fara prietena deoare iubita l-a parasit in urma cu putin timp.

Acum, este fericitul castigator al potului cel mare de la loto, barbatul castigand, joi, 30 de milioane de dolari la jocul Mega Million.

Vazandu-se cu banii in buzunar, tanarul nu se mai gandeste la fosta sa iubita, despre care spune ca l-a ranit enorm in momentul in care a hotarat sa se desparta de el.

„Mi-a dat papucii insa acum sunt ok. Nu ma mai gandesc la acest aspect. La inceput am avut inima franta insa acum am trecut peste asta”, a spus tanarul, conform huffingtonpost.com.

Cu banii castigati la loto „Sunny”, cum este alintat Sandeep Singh, intentioneaza sa ii cumpere o casa mamei lui. Inainte de asta insa si-a anuntat deja sefii de la ambele slujbe ca intentioneaza sa isi dea demisia.

author avatar
Ionut Zgimbau
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger