Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Asistentul Secretarului de Stat al SUA, la Cotroceni dupa ce a fost la Palatul Victoria

Asistentul Secretarului de Stat al SUA, la Cotroceni dupa ce a fost la Palatul Victoria

Autor:

In cea de-a doua zi a vizitei sale in Romania, Wess Mitchell a fost in prima faza la Palatul Victoria, iar apoi la Cotroceni.

 

reuniune 1 720x480 Asistentul Secretarului de Stat al SUA, la Cotroceni dupa ce a fost la Palatul VictoriaIntrevederea cu presedintele a inceput in jurul orei 10.30, cand Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe inaltul oficial american.

reuniune 2 720x480 Asistentul Secretarului de Stat al SUA, la Cotroceni dupa ce a fost la Palatul VictoriaAnterior, Mitchell discutase cu vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, la Guvern. Mai exact, impreuna cu Ana Birchall, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia a prezidat Reuniunea Dialogului Strategic Romania-Statele Unite ale Americii, ce a avut loc marti la sediul Guvernului, in prezenta mai multor ministri, intre ei cel de Externe, al Apararii, FInantelor, Energiei si Transporturilor. “Agenda discutiilor a inclus teme precum securitatea regionala si cooperarea economica”, s-a transmis dinspre Palatul Victoria, dupa reuniunea in cadrul careia “obiectivele si temele fundamentale pentru implementarea Parteneriatului Strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii au fost consemnate intr-o declaratie comuna, adoptata cu ocazia Reuniunii Plenare”, se mai mentioneaza intr-un comunicat remis de Guvern.

sursa foto: Facebook/Grupul Parlamentar PSD – Camera Deputatilor Pagina Oficiala    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!