AcasăNewsAsistentul Secretarului de Stat al SUA, la Cotroceni dupa ce a fost...

Asistentul Secretarului de Stat al SUA, la Cotroceni dupa ce a fost la Palatul Victoria

In cea de-a doua zi a vizitei sale in Romania, Wess Mitchell a fost in prima faza la Palatul Victoria, iar apoi la Cotroceni.

Intrevederea cu presedintele a inceput in jurul orei 10.30, cand Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe inaltul oficial american.

Anterior, Mitchell discutase cu vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, la Guvern. Mai exact, impreuna cu Ana Birchall, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa si Eurasia a prezidat Reuniunea Dialogului Strategic Romania-Statele Unite ale Americii, ce a avut loc marti la sediul Guvernului, in prezenta mai multor ministri, intre ei cel de Externe, al Apararii, FInantelor, Energiei si Transporturilor. „Agenda discutiilor a inclus teme precum securitatea regionala si cooperarea economica”, s-a transmis dinspre Palatul Victoria, dupa reuniunea in cadrul careia „obiectivele si temele fundamentale pentru implementarea Parteneriatului Strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii au fost consemnate intr-o declaratie comuna, adoptata cu ocazia Reuniunii Plenare”, se mai mentioneaza intr-un comunicat remis de Guvern.

sursa foto: Facebook/Grupul Parlamentar PSD – Camera Deputatilor Pagina Oficiala

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger