AcasăNewsAsistent medical, dosar penal pentru corupere de minore

Asistent medical, dosar penal pentru corupere de minore

Un barbat de 56 de ani, care indeplineste rolul de asistent medical la o tabara privata din Rasnov, risca sapte ani de inchisoare pentru corupere de minore.

Barbatul este acuzat ca a hartuit sexual trei minore de nici 14 ani, iar politia a deschis o ancheta in acest caz. Pe numele barbatului au fost depuse mai multe plangeri, atat din partea parintilor celor trei fete, cat si din partea administratorului taberei.

La inceputul lunii iulie, 40 de copii din intreaga tara au ajuns la tabara din Rasnov, iar acuzatul avea contract pentru a face parte din echipa de conducere a taberei, dar si pentru a asigura primul ajutor.

La cateva zile dupa terminarea taberei, parintii unei fete din Bacau l-au sunat pe Vasile Dogaru, organizatorul taberei, si i-au povestit ca fata lor se plange ca a fost agresata sexual de asistentul medical.

Imediat reprezentantii taberei s-au sesizat si au anuntat politistii, iar acestia l-au chemat la audieri pe suspect. Asistentul medical este paramedic si voluntar, el absolvind cursuri de specialitate fara a fi angajat la vreo unitate sanitara.

Presupusul agresor este cercetat in stare de libertate, dar nu are voie sa paraseasca Bucurestiul, existand posibilitatea de a fi rechemat la audieri. Barbatul locuieste in Bucuresti, fiind gasit de politisti chiar la resedinta sa.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger