AcasăNewsAscundeau prostituatele la azilul de batrani

Ascundeau prostituatele la azilul de batrani

Clientii se vor feri de acum de aventurile la vedere

Politia a facut mai multe perchezitii marti dimineata in Ilfov si Bucuresti, la mai multe camine de batrani, unde se presupune ca s-ar fi facut trafic de persoane.

 

Oamenii legii au descins la un camin de batrani din Afumati. Se pare ca ar fi fost un paravan pentru niste traficanti de carne vie. Existau informatii ca de acolo erau duse femei in Austria si obligate sa se prostitueze si sa cerseasca.

Potrivit unui comunicat de presa, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au identificat 17 persoane. „Perchezitiile au avut loc pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov, Ialomita si Calarasi, la locuintele invinuitilor si la sediul unei institutii de asistenta sociala cu caracter privat”, noteaza procurorii.

Pana in prezent au fost descoperite 19 victime. Traficantii le promiteau locuri de munca,  insa le obligau sa se prostitueze in cluburi aflate pe teritoriul Austriei.

author avatar
Andra Nesu
1.025 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger