AcasăNewsAsasinii valutistului din Focsani fugeau la “munca”

Asasinii valutistului din Focsani fugeau la “munca”

asasinatDoi fraţi români, executaţi în stil mafiot în Belgia. Incredibil unde a dus firul anchetei / Cine e autorul dublului asasinat

Cei trei barbati suspectati ca l-au ucis pe patronul unei case de schimb valutar din Focsani au fost retinuti de procurori, in urma audierilor. Ei au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

asasinatPotrivit unor surse judiciare, cei trei suspecti au urmarit, in 22 februarie, victima, asociat al unei case de schimb valutar in Focsani, ar fi blocat masina acestuia, prin tamponare frontala. Doi dintre cei 3 suspecti ar fi tras mai multe focuri de arma asupra victimei, care a murit la scurt timp. Suspectii nu au furat banii din masina victimei. Conform plotistilor, pe bancheta din spate victima avea o genta care continea o suma mare de bani. Pe de alta parte, unul dintre suspecti fusese eliberat recent din inchisoare. El fusese condamnat in 2017 la inchisoare, pentru trafic si consum ilicit de droguri. Vranceanul are 33 de ani si este unul dintre cei trei barbati retinuti luni noaptea in Vama Nadlac, in dosarul omorului de la Slobozia Ciorasti, judetul Vrancea. In 2017, el a primit de la judecatorii Tribunalului Galati o pedeapsa de doi ani si opt luni de inchisoare. Presupusii criminali ai omului de afaceri gasit impuscat in masina, pe marginea drumului, in Vrancea, au fost audiati de judecatori in vederea luarii masurii arestarii preventive. Printre altele, ei au declarat ca nu fugeau din tara, ci plecau sa-si caute de munca in strainatate.

author avatar
Ramona Feraru
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger