Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Asa va arata cel mai mare aeroport din lume

Asa va arata cel mai mare aeroport din lume

Autor:

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume. Este de-a dreptul SF…

 

aeroport 1 Asa va arata cel mai mare aeroport din lumeAeroportul este situat in districtul Daxing si va fi inaugurat in 2019. El va fi folosit atat pentru zboruri comerciale si pentru a spori prezenta aviatiei civile chineze in zona. Aeroportul va servi si drept baza pentru China Southern Airlines si pentru China Eastern Airlines. Potrivit companiei BuroHappold Engineering, care a castigat licitatia pentru amenajarea designului interior, pasagerii se vor bucura de multe spatii largi, atat acoperite cat si in aer liber. aeroport 2 Asa va arata cel mai mare aeroport din lume aeroport Asa va arata cel mai mare aeroport din lumeDe altfel, site-ul de arhitectura a celebrei Zaha Hadid scrie: “simetria aeroportului si formele sale interconectate creeaza o compozitie fluida ce evoca armonia si balanta din peisajele chinezesti”.  In faza initiala de lansare aeroportul va avea patru piste (45 de milioane de pasageri pe an), apoi alte doua se vor adauga mai tarziu, impingand capacitatea aeroportului la 100 de milioane de pasageri pe an. Aceasta ar insemna ca aeroportul chinezesc va deveni cel mai mare din lume, dupa suprafata, si aproape cel mai aglomerat, dupa aeroportul Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport.


1 Comentariu la Asa va arata cel mai mare aeroport din lume

  1. Aveți grijă cum circulați cu avioanele prin CERUL PLANETEI PĂMÎNT sau prin CREIERUL MEU SFÎNT privat de somn începînd cu august 2015 și pînă-n prezent de către persoane numite Fiara în Apocalipsa din Biblie căreia i s-a dat să facă război cu Sfinții!!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!