AcasăNewsAsa arata noul Duster

Asa arata noul Duster

Modelul va fi lansat la  Salonul Auto de la Frankfurt, in perioada 14-16 septembrie. Cel mai probabil, pretul de pornire pentru noul Duster, pe piata romaneasca, va fi de 11.900 de euro. Revista franceza Auto Plus a publicat primele fotografii.

Desi Renault nu s-a tinut de cuvant cand a anuntat ca viitorul Duster va avea sapte locuri, cel putin in privinta motorizarilor exista o noutate, blocul 1.6 diesel(dCI). Designul partii frontale si a farurilor  este inspirat de actuala Dacia Sandero, cu bara de protectie modificata. Va exista, ca si la modelele existente acum pe piata, tractiune 4×4. Politica low cost a producatorului francez a dus ca SUV-ul  Duster sa fie cel mai bine vandut model pe pietele din Franta si Marea Britanie.

Dacia si VW, cele mai furate masini din Romania

O statistica a Directiei de Inmatriculare a Vehiculelor arata ca in ultimul an au disparut peste 450 de Dacii, pe locul doi in preferinta hotilor aflandu-se Volkswagen, cu 156 de masini furate. Modelul Logan este cel mai cautat de hotii de masini. Romania inregistreaza anual peste 300 de furturi de masini, multe dintre ele se petrec in parcari sau garaje nesupravegheate. In acelasi timp, 8 masini din 100 inchiriate au aceasi soarta. Exista insa si masini evitate de hoti, pentru ca la fel procedeaza si cumparatorii: Citroen, Peugeot, Fiat si Volvo. Primele trei au o cota slaba pe piata, iar ultima se vinde modest din cauza pretului, dar este considerata cea mai sigura masina, inclusiv antifurt.

author avatar
Bogdan Borcea
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger