Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Asa arata fabrica papusilor sexuale

Asa arata fabrica papusilor sexuale

Autor:

De cand folosesc silicon de cea mai buna calitate, fabrica Real Doll a devenit o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Aici se fabrica mii de papusi sexuale care ajung in toate colturile lumii.

 

papusi9 720x481 Asa arata fabrica papusilor sexuale

Astfel de papusi nu trebuie duare sa arate bine, ci sa se simta „placut la pipait”

Bazele afacerii au fost puse inca de acum 20 de ani de actualul proprietar, Matt McMullen, undeva in California. Pe masura ce materialele folosite s-au apropiat din ce in ce mai multe ce cele umane, afacerea a luat proportii serioase. Acum, cea mai ieftina astfel de papusa costa 5.000 de dolari, dar foarte putine se vand „la serie”. Cele mai multe sunt adaptate special cerintelor fiecarui client in parte si costa, gata asamblata, circa 8.000 de dolari. papusi 1 334x500 Asa arata fabrica papusilor sexuale papusi 7 334x500 Asa arata fabrica papusilor sexuale papusi 667x500 Asa arata fabrica papusilor sexualeSau mai mult, cum este cazul noii colectii bazate pe reproducerea unor vedete porno care si vorbesc cu glasul acestora. O alta gaselnita care a facut vinzarile sa sara in aer este utilizarea unui gel siliconic pentru a umple fundurile si sanii manechinelor si le da o aparenta aproape naturala. Papusile se exporta in toate colturile lumii si cererile cresc pe zi ce trece, in asteptarea modelelor dotate cu inteligenta artificiala.


1 Comentariu la Asa arata fabrica papusilor sexuale

  1. BIBICU

    POATE CUMPARA SI PSD-UL CATEVA SA LE PUNA PRIN PARLAMENT, GUVERN SI ADMNISTRATIA PUBLICA cand obosesc cele existente. Pt PROSTARICEANU SA CUMPERE MAI MULTE CA EL LE SCHIMBA DES chiar daca nu le uzeaza.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!