Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ars cu salariile, Dragnea sufla si-n pensii

Ars cu salariile, Dragnea sufla si-n pensii

Autor:

Dupa ce si-a luat-o cu salariile, Liviu Dragnea a devenit mult mai precaut: nu se mai repede sa-si exprime parerea pe seama pensiilor.

 

olguta dragnea Ars cu salariile, Dragnea sufla si n pensii

De cand cu cresterea care a micsorat salariile, liderul PSD se uita chioras la initiativele Olgutei Vasilescu

Dirijata tot de bagheta Olgutei Vasilescu, revolutia pensiilor are mari sanse sa o ia pe urmele revolutiei salariilor, zapacind si acest sistem. Constient se pare de pericol, Liviu Dragnea s-a ferit sa comenteze la cald ultima gaselnita a colegei Vasilescu – respectiv ideea scoaterii din randul pensionarilor a persoanelor care nu au cotizat minimum zece ani la stat. Desi repeta obsedant ca nimic nu se misca in Romania fara stirea lui si in afara programului patronat de el, Dragnea a refuzat sa se pronunte pe tema: ”Eu imi voi exprima punctul de vedere cand o sa vad un proiect, care trebuie analizat bine, supus in discutie de coalitia de guvernare, de catre prim ministru si ministrul de resort, dupa care vom avea pozitii publice si sustinere pe un proiect care este finalizat. Nu vreau sa-mi dau cu parerea despre idei sau ipoteze”. Deloc caracteristica lui Dragnea, retinerea este una de rau augur pentru pensionari. Nu de alta, dar Dragnea nu ar fi ezitat o clipa sa si-o asume daca masura ar fi una de natura a-i bucura pe varstnici. Lucrurile nu vor sta insa deloc asa, cea mai buna dovada in acest sens fiind atitudinea precauta adoptata de liderul PSD.


1 Comentariu la Ars cu salariile, Dragnea sufla si-n pensii

  1. DACIAN

    TREBUIE FACUTA O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata lumii ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)……………………..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!