AcasăNewsArme de vanatoare, cartuse, precum si 1,5 kg de bijuterii, descoperite in...

Arme de vanatoare, cartuse, precum si 1,5 kg de bijuterii, descoperite in casa unor tineri

Captura impresionanta facuta de catre politistii ieseni la doiciliul a trei tineri, banuiti, printre altele, atat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, cat si de braconaj.

Actiunea la care au participat politisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase de la Inspectoratul de Politie Judeteana Iasi, cu sprijinul colegilor de la sectii de politie din trei localitati iesene, s-a desfasurat miercuri, la Strunga. Dupa ce au luat la puricat locuinta celor trei suspecti, oamenii legii au gasit doua arme letale de vanatoare, precum si sute de cartuse de vanatoare cu alice, dar si plase de pescuit. Nu in ultimul rand, precizeaza IPJ Iasi, intr-un comunicat, au fost descoperite si confiscate mai multe bijuterii. Mai exact, peste un kilogram si jumatate de astfel de podoabe.

Lista bunurilor gasite la domiciliul perchezitionat, data publicitatii de catre reprezentantii institutiei amintite, arata astfel: „La perchezitie au fost gasite doua arme letale de vanatoare cu alice confectionate artizanal, 228 de cartuse de vanatoare cu alice, dintre care unele confectionate artizanal, iar altele confectionate industrial, 7 dispozitive metalice de sertizare a cartuselor de vanatoare, (confectionate artizanal), 48 de articole pirotehnice, 75 metri de plasa de pescuit (din material mono filament),1.624 grame de bijuterii de diferite forme si marimi (din material metalic de culoare galbena) si ceasuri de mana”.

Toate aceste obiecte au fost confiscate, iar cei trei s-au ales cu dosare penale. Cercetarile in acest caz continua.

412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger