Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Aristotel Cancescu divorteaza

Aristotel Cancescu divorteaza

Autor:

O noua lovitura pentru Aristotel Cancescu! Dupa recentele problemele cu justitia, fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov nu se mai astepta si la asta. Nevasta i-a cerut divortul!

 

aristotel cancescu dupa recentele problemele cu justitia fostul presedinte al consiliului judetean brasov nu se mai astepta si la asta 18566968 Aristotel Cancescu divorteaza

O lovitura sub centura

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, se mai confrunta cu o problema spinoasa, dupa recentele probleme cu procurorii anticoruptie care au obtinut arestarea lui si l-au trimis in judecata pentru fapte de coruptie. La 65 de ani, Aristotel Cancescu s-a trezit dat in judecata chiar de catre sotia lui, Magdalena Cristina Cancescu, cea care ii cere divortul. Averea stransa de politician este fabuloasa. Numai in conturi are Aristotel Cancescu aproape 4,5 milioane de dolari si 605.000 de euro, arata declaratia sa de avere. Cancescu mai detine un teren de 2.500 de metri patrati in Brasov, dar si doua case. El este si actionar, printr-o firma la un trust de presa local. Divortul vine dupa ce, in noiembrie anul trecut, procurorii DNA Brasov au dispus trimiterea in judecata a lui Cancescu, arestat preventiv in alta cauza, la data faptei presedinte al Consiliului Judetean Brasov, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu daca functionarul a urmarit obtinerea unui folos pentru sine sau pentru altul, in forma continuata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!