Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Arhiepiscopul Tomisului, un nou dosar la DNA

Arhiepiscopul Tomisului, un nou dosar la DNA

Autor:

Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, este cercetat de DNA Constanta intr-un nou dosar, fiind acuzat de abuz in serviciu, marturie mincinoasa si inducerea in eroare a organelor judiciare.

 

arhiespiscop Tomisjpg 720x479 Arhiepiscopul Tomisului, un nou dosar la DNA

Procurorii spun ca, in contextul trimiterii sale in judecata pe 3 februarie 2017 pentru producerea unui prejudiciu in dauna A.P.I.A. in valoare de 1.392.964 lei, “in incercarea de a-si crea o situatie favorabila in cadrul procesului penal”, la data de 10 octombrie 2017 Arhiepiscopul Tomisului ar fi depus un denunt, “prin care acuza un numar de trei persoane fizice (doua dintre ele fiind angajate in cadrul Arhiepiscopiei Tomisului) si doua juridice de fraudarea fondurilor europene, in anul 2016”.

“Concret, in cuprinsul sesizarii, suspectul Petrescu Teodosie, in mod nereal, a invederat faptul ca, fara stirea sa si cu incalcarea prevederilor legale, cei doi angajati ar fi cerut si primit fonduri europene pentru o suprafata de 350 ha apartinand Arhiepiscopiei Tomisului. Mai mult, persoanele respective sunt acuzate ca ar fi incheiat acte de dare in arenda, catre terte societati si persoane, a unor suprafete de teren detinute de catre Arhiepiscopia Tomisului (in total 110 ha, situate in diferite locatii) “, transmite DNA.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!