AcasăNewsArges: Motivul INCREDIBIL pentru care o fata a fost inchisa intr-o cusca...

Arges: Motivul INCREDIBIL pentru care o fata a fost inchisa intr-o cusca de catre parintii sai!

Caz cutremurator in comuna Bogati, judetul Arges. O tanara in varsta de 17 ani a fost supusa unui tratament inuman doar pentru ca avea o relatie cu un baiat.

Fata avea un iubit pe care parintii nu il placeau. Acestia i-au impus adolescentei sa puna punct legaturii pe care o avea cu tanarul. I s-a spus ca, in afara faptului ca nu mai are voie sa se intalneasca cu el, nici la telefon nu pot vorbi. Fata nu a luat in seama spusele celor care i-au dat viata si a continuat sa tina relatia cu iubitul ei prin telefonul mobil, mai ales prin SMS. Mama sa a surprins-o si, dupa ce a batut-o crunt, a tinut-o inchisa, mai multe zile, intr-o cusca.

Totul a iesit la iveala in momentul in care victima a fost dusa la spital de catre o ruda. Fata – care suferea si de diabet – le-a povestit doctorilor prin ce drama a trecut.

„Pentru ca era intr-o stare foarte rea, mai ales ca fata sufera si de diabet, a fost dusa de urgenta la spital, unde le-a povestit medicilor drama prin care a trecut. Pentru ca era vorba de o minora, dar si de un abuz, cei de la spital ne-au informat pe noi, dar si Politia, care a si deschis un dosar de cercetare penala pe numele parintilor fetei. Cand cei de la spital ne-a spus ca fata este stabila medical, am luat-o si am dus-o la Centrul de Plasament din Pitesti, unde i-am oferit consilierea necesara pentru a putea depasi mai usor ceea ce i s-a intamplat”, a spus Iuliana Matei, sef serviciu la DGASPC Arges, noteaza B1.ro.

Autoritatile au decis ca tanara sa fie reprimita in familie, dar atat ea, cat si parintii vor fi monitorizati. Politistii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

FOTO: GazetaBt.ro.

author avatar
Anca Murgoci
1.190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger